Den Tidigare Tottenham Hotspur-vingen Skulle Vinna Ett Straff Från Den Panikade Emiliano Martínez-lungan Före Slutet, Igen Från En Benteke-flicka Som Arsenal Inte Kunde Avvärja.

Den Tidigare Tottenham Hotspur-vingen Skulle Vinna Ett Straff Från Den Panikade Emiliano Martínez-lungan Före Slutet, Igen Från En Benteke-flicka Som Arsenal Inte Kunde Avvärja.

Den tidigare Tottenham Hotspur-vingen skulle vinna ett straff från den panikade Emiliano Martínez-lungan före slutet, igen från en Benteke-flicka som Arsenal inte kunde avvärja. Den utmärkta Luka Milivojevic dumpade i sin belöning från platsen, vilket ledde till att en asfalterad Wenger sjunker vidare i sin skyttskinn på Arsenalbänken.
Hans lag var fortfarande kvar från sjöfarten en andra stund tidigare, ett mål född av Townsend skrotning för besittning vid ett inlägg och sedan skicka Zaha gratis bortom en befuddled Nacho Monreal. Ivorianen sprintade in i rymden och, istället för att skjuta ett kors för Benteke, drog hans senaste hjälp tillbaka till Cabaye på toppen av lådan. Fransmannens mål var klippt första gången, sparkade över Martínez och in. Han hade inte gjort mål här sedan 2015 och han har aldrig levererat belöning som härlig i en palatskjorta.
Marocko vm tröja
De första slutsatserna på 'Du är inte lämplig att bära skjortan' hade blivit böjda från det resande stödet i efterdyningarna av målen, tonen blev mer betryggande medan besökarna monterade sen tryck vilket innebar ingenting och gav mindre. Hela bilden hade varit shambolic, en förödmjukelse att uthärda i ett hörn av huvudstaden där denna klubb tenderade att trivas. Walcots efterföljande ursäkt kommer att ha fallit på döva öron. Detta lag är verkligen 'förlorat', som Ian Wright förklarade på sociala medier. Det är svårt att se var deras chef går härifrån.
I motsats till de senaste veckorna, när mycket av uppmärksamheten i Frankrike har varit på en viss match, vare sig det är Coupe de la Ligue-finalen eller Lyons resa till Paris Saint-Germain, slog armaturkalendern inte något så övertygande detta helgen. Paris Saint-Germain fick söndagskvällen, traditionellt reserverad för helgens största match, efter deras popularitet, men deras motståndare, Guingamp, har misslyckats med att göra poäng på Parc des Princes sedan 2002 och den här trenden fortsatte. Bretonerna hade slagit PSG hemma tidigare i säsongen, men deras form har avtagit dåligt 2017 och PSG vunnit vederbörligen 4-0. Men i en överraskande händelse var det mer än tillräckligt med spänning på lördagen för att kompensera för söndagens serie fuktiga squibs, och mycket av den spänningen centrerades runt lagen längst ner.

ACTUS SUR LE WEB

CONTACT RAPIDE

Besoin d'informations ou de nos services rapide, merci de nous appeler au +261 (0)34 23 085 57 ou +261 (0)34 06 817 12.